Spidix77
nowy
Reputacja: -1
|
 |
« : 2007-01-15 16:50:53 » |
|
No własnie są jakieś klany, kluby, druzyny itp. w Lidze Liero  czekam na odp  pozdro...
|
|
|
|
|
|
Liga Liero jest najlepsza !!!
|
|
|
|
fishman
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : 2007-01-15 17:56:56 » |
|
Tak sa  Jesli ktos chce sie do niego zapisac musi w ciagu jednego tygodnia załozyc 21 nowych wątkow. Jesli nie dostanie 10 suxow to jest członkiem. Członek ma potem duzo przywilejów..... Niech moc bedzie z Toba XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Van_Hoover
BoardGamer
Gwardia
Pułkownik
Reputacja: 30
To wszystko przez BJ'a
|
 |
« Odpowiedz #2 : 2007-01-15 22:52:36 » |
|
A możesz mi podać nazwę tego klanu, kto jest jego założycielem, jakąś oficjalną stronę i ogólnie więcej info? Myślę, że byłoby bardziej atrakcyjne dla potencjalnych chętnych najpierw sobie poczytać co to za klan, kto w nim gra, czy jakiś regulamin ciekawy jest i czy grają ffa czy tm, bo na przykład ja w ciemno nie będę zakładał 21 wątków żeby dołączyć do jakiegoś badziewnego klanu, w którym znając życie gra tylko fishman (który zresztą tych 21 wątków nie zdołał założyć i tylko pisze głupoty nabijając posty i prosząc się o "nagrodę")  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stg. Killer
nowy
Reputacja: -7
|
 |
« Odpowiedz #3 : 2007-01-16 13:46:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
You save the cheerleader, you save the world... - Heroes - Hiro Nakamura in future
|
|
|
Spidix77
nowy
Reputacja: -1
|
 |
« Odpowiedz #4 : 2007-01-16 15:10:12 » |
|
Ja bede zakladal polski klan ale nie wiem jaka nazwe wymyslec i jaki kodeks zrobic lub regulamin...  Strona i forum to dlamnie pikus  Czekam na wasze propozycje... 
|
|
|
|
|
|
Liga Liero jest najlepsza !!!
|
|
|
Wesz
Lucypher
Gusanos Team
Generał
Reputacja: 63
We eat the box?
|
 |
« Odpowiedz #5 : 2007-01-16 17:34:51 » |
|
W takim razie my czekamy na forum i stronę. Chcę to zobaczyć! Btw, klan mógłby się nazywać ubernooblets może. I jak znajde to pochwale się stroną klanu "von Kewpa"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stg. Killer
nowy
Reputacja: -7
|
 |
« Odpowiedz #6 : 2007-01-18 12:12:59 » |
|
Mam fajny pomysł na klan  ;D;D (F.K) - Fucking Killers  ;D;D;D;D;D  Czyli: Pie****eni Zabójcy czy Mordercy  ;D;D;D;D;D
|
|
|
|
|
|
You save the cheerleader, you save the world... - Heroes - Hiro Nakamura in future
|
|
|
Robaq
Sierżant

Reputacja: 10
:ASdF?
|
 |
« Odpowiedz #7 : 2007-02-28 19:46:13 » |
|
A tak właściwie to zastanawiam się czemu nie powstają żadne klany Gusanos  Za małe comunnity czy co? BTW: Myślałem że strona klanu von kewpa to nie joke 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reik_pl
nowy
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #8 : 2007-04-12 07:46:29 » |
|
Z tego co znam, najbardziej mi znane to są: OsCi - jestem jego członkiem »» www.osci.prv.plElite Clan - jeden z mocniejszych klanów »» www.gusanos.yoyo.plPrzypomniał mi się jeszcze jeden - xxFlamexx »» www.xxflamexx-gusanos.blog.onet.pl Są jeszcze inne poboczne np. skype, ale wątpie czy długo przetrwają w gusowkim boju  . A tak właściwie to zastanawiam się czemu nie powstają żadne klany Gusanos  Za małe comunnity czy co? Problem polega na tym, że jest mało graczy co się w miarę znają na tej grze. Jest pełno gusplayerów, którzy nawet nie umieją rozmawiać na gusie, a co dopiero zmienić imię i inne pierdółki...
|
|
|
|
« Zmienione: 2007-04-12 12:39:32 przez Reik_pl »
|
|
|
|
|
Wesz
Lucypher
Gusanos Team
Generał
Reputacja: 63
We eat the box?
|
 |
« Odpowiedz #9 : 2007-04-12 08:41:07 » |
|
O proszę, następny klan, scena idzie do przodu  . Well, co do tego że w klanie elite grają najlepsi, spierał bym się, no ale cóż, niech będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jerac
Last SorLord
Egzekutor
Generał
Reputacja: 78
Uwaga zły i podły admin. Nie drażnić.
|
 |
« Odpowiedz #10 : 2007-04-12 14:08:22 » |
|
No właśnie dzisiaj troszkę pograłem - z ciekawości. Wesz, nie musimy się niczego obawiać - nie grałem w defa od wieelu miesięcy, grałem bez manipa i miniguna a i tak większość nie stanowiła żadnego problemu (poza jednym stworkiem który grał TYLKO minigunem i manip/larpa, i który nie wie jak się pisze "ch*j"  ).
|
|
|
|
|
|
I can see what you see not, vision milky then eyes rot. When you turn they will be gone, whispering their hidden song. Then you see what cannot be - shadows move where light should be. Out of darkness, out of mind.
|
|
|
kujon
Elite Clan
Kapral
Reputacja: 12
|
 |
« Odpowiedz #11 : 2007-04-12 15:01:30 » |
|
grajcie jak najwięcej w gusa bo powoli nie ma z kim grać era dobrych graczy mija a przychodzi noobow ;/ No właśnie dzisiaj troszkę pograłem - z ciekawości. Wesz, nie musimy się niczego obawiać - nie grałem w defa od wieelu miesięcy, grałem bez manipa i miniguna a i tak większość nie stanowiła żadnego problemu (poza jednym stworkiem który grał TYLKO minigunem i manip/larpa, i który nie wie jak się pisze "ch*j" Tongue). Jerac, włączaj gusa po 22 
|
|
|
|
« Zmienione: 2007-04-12 15:29:57 przez kujon »
|
|
»»»»»»»»»
|
|
|
Jerac
Last SorLord
Egzekutor
Generał
|
 |
« Odpowiedz #12 : 2007-04-12 15:46:48 » |
|
Tylko że ten jeden raz na pół roku mi w zupełności starcza. Nie chce mi się już oglądać kolejnych dzieci stojących w miejscu i rzygających minigunem, albo po cichu chomikujących larpe gdzieś z boku i bach - 5 fragów naraz. How fun. Poza tym, defaultowi brakuje dynamiki jakiejkolwiek...
|
|
|
|
|
|
I can see what you see not, vision milky then eyes rot. When you turn they will be gone, whispering their hidden song. Then you see what cannot be - shadows move where light should be. Out of darkness, out of mind.
|
|
|
kujon
Elite Clan
Kapral
Reputacja: 12
|
 |
« Odpowiedz #13 : 2007-04-12 15:49:57 » |
|
słaba stroną defaulta jest to że bronie są do du.. wyważone :/ ale za to jest najpopularniejszy bo dużo osób go używa ale na defaulcie gra jeszcze garsta dobrych graczy mających swoją taktykę, swój styl a co do dzieci neostrady to będzię ich niestety coraz więcej przybywać 
|
|
|
|
|
|
»»»»»»»»»
|
|
|
Van_Hoover
BoardGamer
Gwardia
Pułkownik
Reputacja: 30
To wszystko przez BJ'a
|
 |
« Odpowiedz #14 : 2007-04-12 16:32:28 » |
|
Najpopularniejszy default, bo i najwygodniejszy w uruchomieniu i dołączany od razu do gry siłą rzeczy więc, i łatwo się włącza, i nie trzeba nic prócz gusanosa ściągać, i nie trzeba jakiś komend pisać co by moda włączyć więc nie dziwota. Wesz coś tam kombinuje z pachem po netó jak nie kłamał a Jeraca też w to mieszał więc jak się pojawi coś takiego to będzie można pograć  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jerac
Last SorLord
Egzekutor
Generał
|
 |
« Odpowiedz #15 : 2007-04-12 17:18:56 » |
|
Kujonowi aż roxa dam, w końcu z kimś przegrałem - a co :> Chodź na #ligaliero, potestasz prawdziwe mody, prawdziwą moc Gusanos.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Light
nowy
|
 |
« Odpowiedz #16 : 2007-07-02 08:19:09 » |
|
Reika dales zly adres. Stronka naszego klanu to www.flameclan.vgh.pl zapraszam do klanu  (xxFLAMExx Rządzą) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herself
Sierżant

Reputacja: 7
Rl photo :P
|
 |
« Odpowiedz #17 : 2007-07-02 13:12:50 » |
|
Nie działa link 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Light
nowy
|
 |
« Odpowiedz #18 : 2007-07-02 14:06:56 » |
|
sorki cos sie spiepszylo wpiszcie www.flameclan.vgh.pl/forum powinno dzialac a blad zostanie wkrotce naprawiony
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bush878
nowy
Reputacja: 1
|
 |
« Odpowiedz #19 : 2007-08-21 23:10:31 » |
|
Jets kilka kanow oto jedne z wiekszych www.flameclan.vgh.pl ktorego jestem szefem. Zapraszam. Skontaktuj sie ze mna 10125191 jak chesz dolaczyc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Light
nowy