DOWNLOAD Gusanos Promode v1.303 PRZYKAZANIA WERSJI 1.30!
1.Grę odpalać z gusanos.bat, NIE pmlauncher.exe
2.Zawsze klikać save po zmianie ustawień z poziomu menu.
3.Pamiętać że launcher w 1.30 mocno beta jest i wszelakie bugi zgłaszać, na żadne nie narzekać.
Miał być wypuszczony na święta pod choinkę, więc już najwyższa pora. Zmian w gejmpleju tym razem nie ma (winchester tylko lata szybciej), jest za to menu. Nie trzeba się męczyć z konsolą więc. Fajnie? Fajnie. W menu poza odpaleniem jakiejś mapy czy zmianą moda, możemy również zmienić ustawienia gracza (sterowanie, kolor, ksywe, bla, bla).
Jak ktoś chce, może te ustawienia nawet zapisać. Właściwie to MUSI je zapisać klikając w przycisk save. Inaczej wprowadzone zmiany nie zostaną zapamiętane.

Hm... Niby nic nadzwyczajnego biorąc pod uwagę panujące w grach standardy... Jak na standardy gusanos i w ogóle robaczej społeczności, to Wesz odwalił nawet kawał dobrej roboty, za co możecie go chwalić. Są jakieś wady? Zapisywanie niektórych ustawień nie zawsze działa, wesz mówi że to wina gusanos.

Innym ficzerem, dla skrupulatnych, jest zapisywanie statystyk z każdego rozegranego meczu (katalog promode/stats).

Pamiętajcie, że zapisywanie z menu i statystyki działają tylko z launcherem, ale grę odpalacie z gusanos.bat!
Poza tymi wyżej wymienionymi cudami, tutaj zacytuję bo nie wiem jak mam to napisać - "zablokowana mozliwosc dodawania botow do spectow co powodowalem UBER_SELF_ZWALEK_((C) WESZ)"
Paczka waży niecałe 30mb, jest to wersja stand-alone, więc najlepiej odstawić stare defaultowe 0.9c w kąt i przenieść się ze wszystkimi modami i ustawieniami do Gusanos Promode, i w ogóle traktować tą wersję jako oficjalniejszą od defaultowego 0.9c. To nie żart.

Wspomnę jeszcze krótko o mapach, gdyż wspomnieć muszę. Kiedyś były takie czasy, kiedy fajnie się grało na 2xkrossb i innych owlach. Moja osobista opinia od dosyć dawna jest taka, że odkąd pojawił się pięciopak leeka i promode, to karanie na innych levelach jest jakoś mniej podniecające. Coby zwiększyć siłę argumentów werbalnych:
nerd:

emo:

hewy:

gew:

Jakoże gew jest debiutantem dzisiejszego wieczoru to nie odmówię sobie komentarza na jego temat:p Jak pewnie wszyscy widzą, jest to rimajk goo autorstwa robaQa. Eee, no może nie widać dużego podobieństwa, ale to w sumie prawda. Po lewej jest nieco ciasno, mi się osobiście konstrukcja podoba, wesz nieco narzekał (gej)
Dla zapalonych mapmakerów mała niespodzianka w postaci texture packa w którym są moje tekstury którymi pokolorowałem nowe kolorowe mapy
DownloadPamiętajcie że lanczer jest dosyć beta, toteż konstruktywna kontrybucja i pomoc w zakresie usprawnienia jego działania zostanie z pewnością kiedyś wynagrodzona (najpóźniej po śmierci, nawet jeśli ktoś jest coprawda ateistą). w 1.30 brakuje jeszcze antyczita, który to się trochę psuł, nadal się psuje, stąd te opóźniena w wydaniu świątecznej wersji.
No, alles.