Liga Liero
2010-09-10 21:10:01
Witamy,
Gość
!
Prosimy, zaloguj się
, lub
zarejestruj
.
Czy dotarł od Ciebie
email aktywacyjny?
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika i hasło.
Strona główna
Forum
Pomoc
Szukaj
Kalendarz
Zaloguj się
>
Forum
>
Strona Ligi Liero
>
Forum i Strona Ligi Liero
> Wątek:
Dyskryminacja 2
Strony: [
1
]
2
»»»
Wszystkie
Do dołu
Drukuj
Autor
Wątek: Dyskryminacja 2 (Przeczytany 3120 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
scorpio
Gość
Dyskryminacja 2
«
:
2002-06-13 17:15:41 »
Nie chciałbym nikogo urazić tym postem.
Zauważyłem że dużo osób jest tu naprawdę dyskriminowanych. Niepodoba mi się także że niektóży sie podlizują moderatorom by być tu bardziej lubiani. Tak zauważyłem że np. Jaras (nie obraź się) zwracasz uwagę Gotenksowi by nie walił tylu postów i stosował strzałki. Pomysł bardzo dobry by nie było na forum aż tylu niepotrzebnych postów. Ale np w którymś dziale (nie obraź sie) BJ robił tyle postów a spokojeni mógłby zastosować strzałki. I mu nie zwróciłeś uwagi.
Jak ja przeklnolem, kogoś obraziłem itp. to było odrazu wielkie halo i teksty typu "Nie łam regulaminu" "jestes nominowany". Ale jak ostatni spostrzegłem (Bez urazy) natas se troche w postach poklnoł nie zagwiazdkowął itp. (to nie chcodzi o to co było w luźne zdjecia i inne bzdety) to nawet nie zwrócono mu uwagi. To samo jak powiedział Jaras o gifach że wszyscy narzekali na laske talusa ale jak zobaczyli że Patrys ma no to ucichli. Nie wiem jak wy to widzicie ale mi sie wydaje że to jest Lizustwo. W forum jest podział na lepszych i gorszych. I tych gorszych sie raczej ochrzania. A powinno się im pomagać by nie popełniali tych samych bledów. A nie jak to czensto tu bywa głupio napisał karma w dół.
I jeszcze jedno rysunek skasowaliście bo za wielki. Ale co ulicha zawiniła sygnatura.
----------------
| dlatego tak pisze by se wiencej wrogów nie narobić a już
| mam ich dosyc
\/
«
Zmienione: 2002-06-13 18:02:38 przez scorpio
»
Jaras
Buc
Gwardia
Generał
Reputacja: 18
Re:Dyskryminacja 2
«
Odpowiedz #1 :
2002-06-13 17:59:34 »
a ja uważam, że ty próbujesz lizać dupę mi i innym. dlaczego zależy ci na tym, bym się nie obrażał? przecież żeś nic złego nie napisał. a podział jest, tylko że jest to wina tylko i wyłącznie właśnie tych "gorszych". i dlatego są opieprzani, bo jak na początku zacząłem strofować fiero, to nie odnosiło skutków. dopiero później, jak się zaczęła jazda po nim, to się trochę chłopak stawiał, ale w końcu wymiękł. mi wystarczyło jak od BJa dostałem privmessage o treści: Nie klnij ku*wa na forum!!!. przeprosiłem, zacząłem kropkować przekleństwa swoje i luz. a "lepszym" się odpuszcza, bo jak sam zauważyłeś, BJ zagęścił jeden dział, natas nabluzgał w drugim - zdarzyło im się. a głupota "warstwy gorszej" (i nie przypieprzać się, bo to nie ja wymyśliłem) jest nagminna i niereformowalna. a Patrysa logo było pierwszym DOBRĄ animacją, więc raczej utkwiło w pamięci. mowa była ogólnie o animkach, a jako przykłady szedł laska i fallus, bo akurat były strasznie brzydkie i denerwujące.
«
Zmienione: 2002-06-13 23:52:23 przez Jaras
»
Biernath_John
Southern Lord
Egzekutor
Marszałek
Reputacja: 41
I wear a human shield
«
Odpowiedz #2 :
2002-06-13 18:01:12 »
Scorpio mój drogi.
To chyba normalne że niektórzy się lubią bardziej, inni mniej. Z tym podlizywaniem to moim zdaniem przesadzasz - traktuję wszystkich tak samo, nawet nie wiesz ile wywaliłem postów Reddiga czy Jarasa - były nie na temat.
Co do twojego zdjęcia: ja nie miałem nic na przeciw, Grey tego nie zniósł. Mogę to zrozumieć.
Co do twojego logo: jeśli to ty miałeś tego animowanego gifa, to fakt, przyznaję, wywaliłem go, bo powodował oczopląs (pytałem przed podjęciem decyzji kilka osób co o tym sądzą). Nie ruszam NIGDY sygnatur, textów osobistych itp, bo to nie moja sprawa - jedyna interwencja miałaby miejsce gdyby używane były słowa niecenzuralne, lub wyjątkowo obraźliwe.
Strzałki: Nie stosuję ich. Nie podobają mi się. Jeśli mam coś do 'dopowiedzienia' to dopisuję to przez edycję danego posta - robię to zresztą bardzo często.
W którym dziale zrobiłem tyle postów? Możliwe że masz rację, ale nie kojarzę. Kogo jak kogo, ale posądzanie MNIE o nabijanie postów to rzecz śmieszna. Jeśli chciałbym mieć 10000 postów to wchodzę do profilu i sobie to zmieniam - przywilej administratora.
Zostawiam ten temat, niech się tu żalą wszyscy 'dyskryminowani'. Lecz jeśli zobacze choć jeden post w stylu 'dysryminacja 1 - powrót Lukifa' - o zastraszaniu, wyrzucaniu z ligi itp, to temat leci do kosza. Trzymajmy jakiś poziom ok?
Nikt nie będzie wyrzucany z forum za to jaki jest. Możesz mieć karmę -100 - i co z tego że cię nikt nie lubi, jeśli masz coś do powiedzenia na temat, mów. Jeśli nie, milcz.
Wyrzuć komputer, sprzedaj konsolę. Graj w planszówki.
scorpio
Gość
«
Odpowiedz #3 :
2002-06-13 18:07:18 »
Nie o gifa mi chodził. Z gifami to rozumiem ale mi chodziło najnormalniejszy rysunek JPG z DBZ.
A co do zdjecia w luźnych no mi to ti to. nie przeejołem sie tym. Ale wkurza mnie to że jednych sie najeżdza bardziej niż innych
Biernath_John
Southern Lord
Egzekutor
Marszałek
Reputacja: 41
I wear a human shield
«
Odpowiedz #4 :
2002-06-13 18:11:13 »
Aaa pamiętam to twoje logo, kolorowe takie z DBZ. Nie ruszyłem go. Nie miałem nic naprzeciw. Są trzy osoby na tym forum zdolne do zmieniania profili : Ja, Greybrow i Patrys.
Na jednych się najeżdża bardziej niż na innych - bo jedni robią więcej wsi niż inni, ot co. Ale mogę się zgodzić że zdarza się często 'z przyzwyczajenia', choć w moim przypadku raczej nie. Po prostu zaobserwowałem taką tendencję np. u Jarasa.
Wyrzuć komputer, sprzedaj konsolę. Graj w planszówki.
Denethor
Cowboy
Gwardia
Generał
Reputacja: 7
«
Odpowiedz #5 :
2002-06-13 18:40:42 »
Co do loga scorpia czy to przypadkiem nie chodziło o tego gofa gdzie komórczak się nawalał z jakimś gostkiem, to ono było całkiem fajne jakby tak jakość poprawić. Chciałbym zauważyć pewną sprawę zę scorpio ledwo co założył ten temat a już mu karma spadła na - 34
Fieroman
Pułkownik
Reputacja: -19
G38
«
Odpowiedz #6 :
2002-06-13 20:58:41 »
Cytuj z: Jaras 2002-06-13 17:59:34
a ja uważam, że ty prubujesz lizać dupę mi i innym. dlaczego zależy ci na tym, bym się nie obrażał? przecież żeś nic złego nie napisał. a podział jest, tylko że jest to wina tylko i wyłącznie właśnie tych "gorszych". i dlatego są opieprzani, bo jak na początku zacząłem strofować fiero, to nie odnosiło skutków. dopiero później, jak się zaczęła jazda po nim, to się trochę chłopak stawiał, ale w końcu wymiękł. mi wystarczyło jak od BJa dostałem privmessage o treści: Nie klnij ku*wa na forum!!!. przeprosiłem, zacząłem kropkować przekleństwa swoje i luz. a "lepszym" się odpuszcza, bo jak sam zauważyłeś, BJ zagęścił jeden dział, natas nabluzgał w drugim - zdarzyło im się. a głupota "warstwy gorszej" (i nie przypieprzać się, bo to nie ja wymyśliłem) jest nagminna i niereformowalna. a Patrysa logo było pierwszym DOBRĄ animacją, więc raczej utkwiło w pamięci. mowa była ogólnie o animkach, a jako przykłady szedł laska i fallus, bo akurat były strasznie brzydkie i denerwujące.
wymiękł jaras taaa? ty łosiu jeden heh.. ciekawe jakie nas podstawy żeby tak sądzisz. Nie bój się dalej Cię wyśmiewam buahah hmm dobra dam tu troche historii
nasza kłutnia z jarasam zaczeła się gdy on mi zmienił logo
hmm póżniej spotkałem sie z nim na chacie Ligi to tam taka sobie rozmowa przeleciała hmm kilka dni póżniej poleciał Topic "Opinie na temat ludzi z forum" hmm ślady tamtej kłutni są widoczne w wieeeeelu działach hmm miesiąc była przerwa nic się nie działo i póżniej następna giga kłutnia ruszyła trwa do teraz lecz czasem się nasila czasem się namnarza.
Pamietasz jaras? hłehłe.. ; ) stare czasy
aha niezapomne priv postów.
Jeszcze trzyma Cię podnieta że masz na mnie ignora na gg
heheh ..... .... .... ....
\/\/\/\/\/\/\/
ciesze się.Nie spal se [żeby Ci iskry nie poszły bo się poparzysz]
«
Zmienione: 2002-06-14 00:08:40 przez Fieroman
»
www.fiero.fotoarts.pl
Jaras
Buc
Gwardia
Generał
Reputacja: 18
«
Odpowiedz #7 :
2002-06-14 00:00:14 »
nie chce mi się zbytnio pisać, więc zacytuję kogoś: "to jest żałosne". a co do GG, to oczywiście codziennie wieczorem trzepie sobie konia, bo fieromanowi dałem ignora na gg.
[TV]Reddig
converted demon
Gwardia
Pułkownik
Reputacja: 39
I'm hard-core now!!!
«
Odpowiedz #8 :
2002-06-15 11:37:55 »
Gdybym czul sie dyskryminowany przez moderatorow jakiegos forum, to po prostu przestalbym go uzywac i polozyl na to wszystko przyslowiowa laske. Jakbym zauwazyl, ze karma spadla mi ponizej -10 uznalbym, ze jestem tu nie lubiany, wiec nie musze sie dzielic moimi przemysleniami z osobami, ktore mnie nie lubia (a skoro one nie lubia mnie, to ja nie lubie ich, hah!). Nikt nikogo do korzystania z forum nie zmusza, a jezleli ktos ma nieco godnosci, to zamiast sie slinic, i biadolic i lojezu, to po prostu powinien to wszystko olac i zapomniec. Na miejscu Scorpia dawno bym sie usunal, zamiast siedziec i skomlec, ze 19 na 20 osob mnie opieprza, i przylaczylbym sie do innego forum, albo zalozylbym swoje.
|A wiesz, akurat nie byl to post wycelowany w ciebie, poza twoja beznadziejna polemika z Jarasem ogolem
|przestales chrzanic glupoty, wiec nie mam nic przeciwko tobie. Po prostu stwierdzam co JA bym zrobil,
|gdybym mial karme gleboko ponizej zera.
V
«
Zmienione: 2002-06-15 11:55:06 przez Reddig
»
Smierc... nie ma na co czekac... i tak umrzemy. Bubbles jest urocza, nie? Gwardia uber alles
Fieroman
Pułkownik
G38
«
Odpowiedz #9 :
2002-06-15 11:47:08 »
Reddig odebrałem ten tekst jako 20% do mnie i powiem Ci jedno
Spadanie mojej karmy ma cel a o co chodzi nie pytajcie
www.fiero.fotoarts.pl
Denethor
Cowboy
Gwardia
Generał
Reputacja: 7
«
Odpowiedz #10 :
2002-06-15 12:30:42 »
Cytuj z: Fieroman 2002-06-15 11:47:08
Reddig odebrałem ten tekst jako 20% do mnie i powiem Ci jedno
Spadanie mojej karmy ma cel a o co chodzi nie pytajcie
Wiesz co Fiero sądze że jesteś przewrażliwiony na swoim punkcie
Durbik
Pomiot Sema
Gwardia
Generał
Reputacja: 53
Tak go załatwimy, szabadaba.
«
Odpowiedz #11 :
2002-06-15 13:05:59 »
A ja sądzę, że ty Fiero wietrzysz spisek, który ma na celu zbanowanie ciebie po tym, jak osiągniesz -30 czy tam ile. Myślisz sobie: "BJ wtedy powie: zobaczcie! nikt go nie lubi, to ban!". OMG... Ktoś cię może nie lubieć, ale to nie znaczy, że ma być z ciebie od razu święty Aleksy.
Odwiedź
wiz8.prv.pl
, pierwszy polski fansite o Wizardry 8.
Fieroman
Pułkownik
G38
«
Odpowiedz #12 :
2002-06-15 14:16:57 »
hehe niestaty nie chociarz po rozmowe z tobą na gg Durbik mogłeś tak wywniskować lecz tu chodzi tylko o karme która może przekroczyć nawet - 50 ale mi to i tak wisi i się mną nie przejmujcie. hehe Reddig hmmm ty byś tak zrobił a ja nie
jestem na innych forach jak być chciał wiedzieć liczba moich postów przekracza tam 200 etc. no i luzik ale czemu mam tu nie wstępować w końcu ja to wstępuje dla Liero a nie dla tych ludzi którzy tu są.
www.fiero.fotoarts.pl
[TV]Reddig
converted demon
Gwardia
Pułkownik
Reputacja: 39
I'm hard-core now!!!
«
Odpowiedz #13 :
2002-06-15 14:27:14 »
Forum jest chyba jednak wyrazem nieodmiennym, lepiej w ogole unikac uzywania go w liczbie mnogiej... Tych forum? Moze...
(...)ja to wstępuje dla Liero a nie dla tych ludzi którzy tu są.
Nie rozumiem tego zdania (jego sens logiczno-gramatyczny czyta chyba wlasnie gazete w kiblu i nie ma zamiaru wyjsc), ale z tego co rozkodowalem to wynika mi cos w stylu, ze ty tu piszesz dla liero, a nie dla nas. Hmm... forum to jest rodzaj wymiany doswiadczen, opisywanie swoich wrazen, pokazywanie swoich osiagniec i sukcesow, czy wreszcie zwyklej wymiany zdan, a to wszystko przeciez dziala na zasadzie porozumiewania sie grupy ludzi. Tu sie nie da pisac inaczej jak dla nich, lub do nich.
Aha, skoro piszesz tu dla Liero, to przekaz mu moje pozdrowienia, zawsze chcialem z nim pogadac.
Smierc... nie ma na co czekac... i tak umrzemy. Bubbles jest urocza, nie? Gwardia uber alles
Durbik
Pomiot Sema
Gwardia
Generał
Reputacja: 53
Tak go załatwimy, szabadaba.
«
Odpowiedz #14 :
2002-06-15 14:58:00 »
Przesadzasz już teraz z czepianiem się Reddig, wiadomo o co chodzi.
A z wyrazem fora - też go propagowałem, bo logicznie to wygląda. Tymczasem ruszyłem pupsko i sprawdziłem, że forum jest nieodmienne. Czyli w sumie nie wiadomo jak się powinno pisać.
Odwiedź
wiz8.prv.pl
, pierwszy polski fansite o Wizardry 8.
Strony: [
1
]
2
»»»
Wszystkie
Do góry
Drukuj
Liga Liero