Liga Liero

GUSANOS => Gusanos => Wątek zaczęty przez: piter 2006-05-14 15:47:21



Tytuł: gracie w gusanos 0.9c ze mna ?
Wiadomość wysłana przez: piter 2006-05-14 15:47:21
siemka niemam z kim grac zagrajta ze mna w gusanos 0.9c


Tytuł: Re: gracie w gusanos 0.9c ze mna ?
Wiadomość wysłana przez: Van_Hoover 2006-05-14 18:47:13
Uh parsknąłem śmiechem jak to ujrzałem po poprzednim przeczytaniu wątka "nie mam z kim grać w 0.81"

Drogi piterze jedna wskazówka i jedno pytanie będzie
WSKAZÓWKA: możesz szukać serwerów w gusanos klikając "JOIN GAME" i tam się podłączyć
PYTANIE: możesz stawiać serwery?


Tytuł: Re: gracie w gusanos 0.9c ze mna ?
Wiadomość wysłana przez: piter 2006-05-14 18:54:35
niewiem jeszcze niestawialem :D


Tytuł: Re: gracie w gusanos 0.9c ze mna ?
Wiadomość wysłana przez: Guthrick von Kewpa 2006-05-14 20:15:51
Dasaasdsas, to poczytaj tutoriale z www.gusanos.liero.org.pl i nam powiedz, czy możesz.


Tytuł: Re: gracie w gusanos 0.9c ze mna ?
Wiadomość wysłana przez: Cyberworm 2006-05-15 18:03:29
 ;DGuth, przy okazji sam sprawdzałem czy mogę hostować i jakoś nie mogłem nic znaleźć, odnośnie hostowania.
No dobra , oprócz tego jak hostować w artykółach, ale tam są opisane takie rzeczy, iż nawet przed przeczytaniem wiedziałbym tyle samo co po przeczytaniu.



Tytuł: Re: gracie w gusanos 0.9c ze mna ?
Wiadomość wysłana przez: ChanibaL 2006-05-16 14:24:21
W sumie na najnowszym gusanos to to nie jest żadna filozofia - zakładasz grę i ktoś się może dołączyć - to znaczy możesz. Jeśli nikt nie może się podłączyć to na 80% i tak nic z tym nie zrobisz.


Tytuł: Re: gracie w gusanos 0.9c ze mna ?
Wiadomość wysłana przez: Cyberworm 2006-05-16 19:03:08
Acha, dzięki Channibal więc nie mogę, bo nikt się do mnie nie podłączył.


Tytuł: Re: gracie w gusanos 0.9c ze mna ?
Wiadomość wysłana przez: Wesz 2006-05-16 20:44:32
A postawiłeś poprawnie serwer? Tzn wpisałeś "host 1" w konsoli przed wczytanie mapy?


Tytuł: Re: gracie w gusanos 0.9c ze mna ?
Wiadomość wysłana przez: ChanibaL 2006-05-16 21:44:54
Czekaj, w gusanos09c rozumiem, że po prostu przez menu wchodzisz, host game (czy coś takiego), wybierasz mapkę nic nie zmieniasz i uruchamiasz, tak? Bo jeśli tak to host 1 się samo robi.


TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb