Liga Liero

GUSANOS => Gusanos - Pomocy! => Wątek zaczęty przez: Miksior 2010-02-07 20:41:51



Tytuł: Gusanos 0.8.1 problem z gra przez siec
Wiadomość wysłana przez: Miksior 2010-02-07 20:41:51
Witam, mam problem z gra przez siec w ta wlasnie wersje gry...
Robie wszystko jak na poradnikach..
Ja wpisuje host 1 nastepnie map dm1, kumpel wpisuje moje ip podlacza sie i nic .. wyskakuje blad u were not cos tam..
to samo jest gdy kumpel stawia gre..
ja mam neostrade, kumpel tez tyle ze przez ruter,ale to chyba nie problem
ma ktos jakies sugestie? pomysly na rozwiazanie problemu?
pozdrawiam, czekam na odpowiedzi
 <robal_czarny>


Tytuł: Re: Gusanos 0.8.1 problem z gra przez siec
Wiadomość wysłana przez: Wesz 2010-02-07 20:54:39
tyle ze przez ruter,ale to chyba nie problem

To chyba jednak przyczyna problemu.


Tytuł: Re: Gusanos 0.8.1 problem z gra przez siec
Wiadomość wysłana przez: Miksior 2010-02-07 21:38:02
ale w takim razie da rade jakos rozwiazac ten problem? czy ni huhu?


Tytuł: Re: Gusanos 0.8.1 problem z gra przez siec
Wiadomość wysłana przez: daro 2010-02-07 23:05:24
Spróbuj przez hamachi ale nie wiem czy w g0.8.1 to się uda.


Tytuł: Re: Gusanos 0.8.1 problem z gra przez siec
Wiadomość wysłana przez: Miksior 2010-02-08 07:23:13
probowalem przez hamachi.. to samo


Tytuł: Re: Gusanos 0.8.1 problem z gra przez siec
Wiadomość wysłana przez: Phoenix 2010-02-08 18:41:56
Tez mam router, a jeszcze jakis czas temu z kumplem przeprosilismy stare 0.81 i pozabijalismy pare robakow przez hamachii. Problem lezy wiec w czym innym. Moze ustawienia firewalla ?


Tytuł: Re: Gusanos 0.8.1 problem z gra przez siec
Wiadomość wysłana przez: Shivek 2010-02-08 18:57:18
http://portforward.com/


Tytuł: Re: Gusanos 0.8.1 problem z gra przez siec
Wiadomość wysłana przez: daro 2010-02-08 21:47:02
http://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=5255&st=0
Spróbuj zrobić tak jak podane jest na tej stronie ;P mi to zadziałało w gusie i w paru innych grach które przedtem po hamaku mi nie ruszały ;P


TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb