Kiedy jakies mistrzostwa

Zaczęty przez Lukasz(100), 2006-03-03 16:27:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lukasz(100)

Mam nadzieje ze beda szybko

Greybrow

Myślę, że może w okolicach czerwca/lipca

Wesz

Ale mówisz o tych w brukseli?, czy może planowane są V mistrzostwa ligi liero?

Greybrow

2006-03-04 20:17:07 #3 Ostatnia edycja: 2006-03-05 18:55:13 by Greybrow
Myślę, że czerwiec/lipiec to dobry termin na mistrzostwa.
uczniowie kończą szkołę
maturzyści czekają na wyniki
studenci są po sesji
pracujący są jak zwykle

Biorąc pod uwagę ostatnie narzekania wawki na turnieje w południowej Polsce, to może ktoś z rejonów centralnych się by wstępnie zainteresował (EdgeCrusher?)

Wesz

Jedynym rozsądnym miejscem była by Trzcianka :devilish:, a poza nią to myślę że Łódź sie nadaje.

Tomcio

Trzcianka? To chyba prawie nad morzem jest, a większość kultowych lierowiczów z Polski mieszka na południu kraju. Myślę, że Łódź byłaby najodpowiedniejszym miejscem, bo leży w centrum Polski i wszyscy mają do niego tak samo blisko/daleko.

Guthrick von Kewpa

2006-03-07 15:01:07 #6 Ostatnia edycja: 2006-03-07 15:15:26 by Guthrick von Kewpa
Trzcianków jest dużo, ta nasza jest 90km koło Poznania. Trzcianka w której ja i Wesz rzekomo mieszkamy to błąd ulva, miał kiedyś poprawić, narazie zaproponował tylko, żebyśmy się szybko przeprowadzili;) [a poza tym w okolicach Gdańska na 666 km nie ma żadnych Trzcianków]

a tó prawdziwa i jedyna słuszna, wokół wszystkich innych, wsiowatych i pewnie bez zabytków, centrum lejro mafii itp., itp. Trzcianka przez duże Te!1
-What are we going to do tonight, Guth?
-The same thing we do every night, WSh...try and take over the world!1

Tomcio

2006-03-07 15:16:23 #7 Ostatnia edycja: 2006-03-07 15:22:03 by Tomcio
No ta mapka w POWER#3 mnie zmyliła :blank:.

edit:
Hej, to wszystkie Trzcianki zaznaczyłeś? Wow, faktycznie dużo ich. A Opoczno jest tylko jedno 8)

ChanibaL

W sumie to mistrzowstwa najlepiej gdyby były w okolicach jakiegoś większego węzłu komunikacyjnego, tak, żeby łatwiej było dojechać.
rzehójom mówimy stanowcze rzehój!!1

Guthrick von Kewpa

-What are we going to do tonight, Guth?
-The same thing we do every night, WSh...try and take over the world!1

Doman

Jak już szpanujemy: mapka. A to bardzo z grubsza, bo w atlasie kiedyś ok 90 naliczyłem. Z resztą tej najważniejszej w szukaczu nie ma.
May the Schwarz be with you!

[VT] EdgeCrusher

Podejme sie jakiejs organizacji tylko przedewszystkim musi sie zrobic odrobinke cieplej. Mysle sobie ze moze w maju w jeden weekend uda sie cos zorganizowac :>
EdgeCrusher Proud Member of The Vermis Templari, Memeber of the High Council Of Seven

Aceb

moze...... ale to musi być jakieś dobre miejsce :D

Greybrow

khm... jakby cieplej i jakby maj :>

Doman

Ehh. Już nawet miałem brać się za organizację w zastępstwie za Edge'a, ale zwaliło mi się na głowę tyle rzeczy. I pewnie już do samej sesji lżej nie będzie. A póki co kolejna noc przed monitorem na horyzoncie.
May the Schwarz be with you!