Komiksy

Zaczęty przez Denethor, 2002-05-31 20:45:04

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ChanibaL

2006-07-18 03:34:16 #90 Ostatnia edycja: 2006-08-17 00:36:12 by ChanibaL
Gone With The Blast Wave
Always Tommorow

Jako, że jest tutaj kilku maniaków tegoż tematu, chciałbym wspomnieć o The Powerpuff Girls Dojuinshu. W historię powerpuffów jest też wciśnięta chyba mniejwięcej każda postać z oryginalnych programów cartoon network.

Life And Death
rzehójom mówimy stanowcze rzehój!!1

Terminator12

2006-09-07 19:49:43 #91 Ostatnia edycja: 2006-09-07 20:10:58 by Terminator12
A ja lubię komiks z Clicka(mam taką małą książeczkę i u dołu każdej kartki był komiks. 8)

Van_Hoover

Szszszszsz*... słyszał ktoś jakieś newsy z wilqem związane? Miał być na wiosnę, u mnie już jesień, potem pisali, że na początku października, a u mnie żeby było śmiesznej koniec listopada. Nie wiem, może mi coś umknęło albo skasowałem przez przypadek mejla z jakimś info więc pytam.. Może ktoś będzie wiedział coś więcej niż ja :thinking:

* Van_Hoover  odkurza temat

ChanibaL

Przypadkiem kolega wczoraj znalazł coś czego szukałem kilka lat temu - manga Dragon Half (mirror). Przezabawna parodiowata i momentami lekko zboczona historia nastolatki pół smoka. Ciężko lepszy opis (zwłaszcza jak czasu mało :/), ale polecam i tak.
Archiwum nie działa do przeglądania, ale ściąganie zipów z odcinkami z mirrora już tak.

[VT] EdgeCrusher

A animke Dragon-Halfa znasz? prawda? :)
EdgeCrusher Proud Member of The Vermis Templari, Memeber of the High Council Of Seven

Van_Hoover

Widział ktoś nowego wilqa? Męczył minkiewicz go chyba nawet rok cały i zastanawia mnie czy tak go dopieszczał i jest to jeden z lepszych wilqów czy tak mu się nie chciało/czasu nie miał i wydał tylko po to żeby się czytelnicy odczepili :thinking:
Czytał ktoś i jest chętny się podzielić odczuciami?

ChanibaL

Edge: tak, znam, niestety powstały tylko dwa odcinki.

$ ping edgecrusher.vt
PING edgecrusher.vt (216.239.59.104) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 216.239.59.104: icmp_seq=1 ttl=-6661337 time=2160025219.53 ms

--- edgecrusher.vt ping statistics ---
1 packets transmitted, 1 received, 0% packet loss, time 2160025219.53ms

Van_Hoover

Sam mi wilq wpadł w ręce i coś słabiutko. Dłużyło mi się czytanie, pośmiać się nie było zbytnio z czego. No jedynie odcinek z oknem fajny był. Ale za to WNCSS miażdży i choćby dla niej warto kupić. Coś mi się też wydaje, że to już ostatni album wilqa <wilq_zdziw>
mam wrażenie, że i tak nikogo to nie obchodzi i piszę sam dla siebie

Baku

Czytałem tylko pierwszy zeszycik wilqa i też nie porażał [było kilka dobrych motywów ale poza tym słabo], a skoro następny ma być gorszy to hmm no cóż.
Propo Wilqa to kojarzy mi się [bo w tym samym czasie dostałem do rąk] Jeż Jerzy. Moim zdaniem dużo lepszy chociaż niestety też tylko jeden zeszyt widziałem.
Tak Tak Tak to ja TIK TAK a to mój mały świat.

ChanibaL

Ostatnio naszła mnie jakaś dziwna ochota, żeby coś przetłumaczyć. Pod ogień poszło więc Gone With The Blastwave Przeminęło Z Bombami. Dopiero 1/3 przetłumaczona.
Napisana: 2007-01-29 04:51:20
2/3... Zajrzał kto w ogóle?

Doman

No ja zajrzałem. I komiks, nie powiem, niczego sobie. Tylko przydałabysię ciut lepsza nawigacja. Już wyobrażam sobie jak będę musiał się przeklikiwać, żeby zobaczyć ostatnią 11-tkę.
May the Schwarz be with you!

Jerac

Chanibal, ja zajrzałem :>

Brakuje mi tam tu i ówdzie sugestywnych trzykropków. A, no i tłumaczenie 11tego odcinka wyszło świetnie :P
I can see what you see not, vision milky then eyes rot. When you turn they will be gone, whispering their hidden song.
Then you see what cannot be - shadows move where light should be. Out of darkness, out of mind.

ChanibaL

Dotłumaczone. Nawet linki do każdego dodałem.

Chollix

uuh. właśnie się chciałem podzielić z wami GWTB, ale widzę, że Chanibal już nawet przetłumaczył. ogólnie to jeden z lepszych komiksów, jakie widziałem od dobrego roku.

Van_Hoover

Cytat: ChanibaL w 2007-02-01 02:58:47
Dotłumaczone. Nawet linki do każdego dodałem.
I więcej nie będzie ???