Map maker battle

Zaczęty przez daro, 2009-04-22 14:14:18

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

daro

The Best Mapmaker of Gusanos - turniej pod (a raczej nad) wormem z irokezem :D
Jest to Hucznie nazwane turniejem lecz tak naprawdę to zwykły konkurs jest :D

Z powodu nadmiaru wolnego czasu wpadłem na pomysł zorganizowania Turnieju Map Makerów w którym to będzie nie oceniana gra zawodnika lecz jego umiejętności w tworzeniu map.

Pod uwagę będą brane następujące elementy Grafika, Grywalność, Ficzery mapki.

każdy kto chce się zapisać niech pisze mi na pm lub na gg, cały regulamin jest zamieszczonej na stronie http://www.gus.yoyo.pl/viewtopic.php?t=89
Można się tam zgłaszać oraz pisać swoje propozycje zażalenia co do konkursu.

Jerac

Zorganizuj jakąś, choćby symboliczną nagrodę, a frekwencja skoczy.

Ogólnie to konkursów dla mapmakerów nie pamiętam za bardzo... pomysł brzmi więc fajnie.
I can see what you see not, vision milky then eyes rot. When you turn they will be gone, whispering their hidden song.
Then you see what cannot be - shadows move where light should be. Out of darkness, out of mind.

Gizmo

Hm więc dlaczego na LL nie ma chętnych? Przecież jest tu wielu niezłych mapmaker'ów... Panowie, wykażcie trochę inicjatywy.  ;) Nie wszystko musi być dla nagrody.
Pzdr.
Gizmo

Wesz

Ligowcy się boją widząc jak prężnie rozwija się wasz odłam społeczności gusanos >:O Ave vipclan, team17 i coś tam jeszcze!

Guthrick von Kewpa

Nie przejmuj się Weszem Gizmo, to bojaźliwy chłopak jest.

Ja to się wstrzymałem coby zostawić chłopakom zabawę w walce o pierwsze miejsce. I nie lubię za bardzo też czytać białego tekstu na czarnym tle bo kara po oczach.

Nie wiem czy z tymi nagrodami to taki pomysł na flejma czy coś, ale był conajmniej tak nie na miejscu jak stwierdzenie że Jerac śmierdzi starymi ludźmi.
-What are we going to do tonight, Guth?
-The same thing we do every night, WSh...try and take over the world!1

Netsu

Marudzisz, tło jest szare a nie czarne i czyta się równie miło co LL (pomijając bling bling w awatarach, sygnturach i wszędzie gdzie się da).
Ja nawet zgłosiłem sie do konkursu z Uberwurmem 8)
A smród starych ludzi jest tak dobry, że za samo przypomnienie o nim chciałbym dać ci pół roxa ale nie umjem :C
My hopemage - trochę moich gier
Jumpy - The Ultimate Deutsche Dieselpunk Mayhem Totalfest

Shivek

A ja nie startuję, bo mam lenia i nie posiadam dobrego pomysłu na mapę, lecz namówię Cysiolanda , by zrobił "Kamienie" na wasz konkurs.
<robal_czarny><strzela>

Gizmo

A co do nagrody to rozmawiałem z organizatorem (Daro) i spróbujemy wykombinować jakiś pendrive z wygrawerowanym robaczkiem, koszulkę lub 'puchar' :-) Spróbujemy, nic nie gwarantuje. Jesteśmy w każdym razie na dobrej drodze :)

Wesz: nie jestem w żadnym z wymienionych przez Ciebie klanów, pomogłem kiedyś zrobić stronę dla Team17, gdy jeszcze tam byłem, wydaje mi się, że to dobrze, że przynajmniej tam społeczność Gusanos jeszcze żyje. Nie powinien to być odłam, jak widzisz wszystkie lepsze pomysły staramy się przedstawiać także na LL.

Zapraszamy innych mapmaker'ów, mam nadzieję, że wizja nagrody przyciągnie kogoś jeszcze  ;)
Pzdr.
Gizmo

Wesz

2009-04-29 16:15:17 #8 Ostatnia edycja: 2009-04-29 20:13:49 by Wesz
Nie chodzi mi dokładnie o te dwa klany, a raczej o forme w jakiej się prezentują.

Guthrick von Kewpa

Hejrze, to można zgłaszać do korkunsu stare mapy? me zgłasza całego (mego) mappacka do promode. I wocorpa. Pieniądze zarobione w konkursie przeznacze na losowo wybrany cel dobroczynny <spikeball> <spikeball> <spikeball> <spikeball> <spikeball>

Netsu

Oj Guth niełądnie, nie przeczytałeś regulaminu! Wyraźnie jest napisane, że jeden uczestnik może nadesłać na konkurs tylko jedną mapkę :>
My hopemage - trochę moich gier
Jumpy - The Ultimate Deutsche Dieselpunk Mayhem Totalfest

Guthrick von Kewpa

W takim razie Wocorp przyjacielu.

ambasador

It's this way because that's the only way we do it.

Shivek

Guth, nie lepiej zmontować wszystkie twe twory? Wtedy będziesz miał największe szanse (i mapę).
<robal_czarny><strzela>

Guthrick von Kewpa

Miałem nawet przez chwilę taki szatański pomysł. Jak zrobisz to za mnie to pozwolę ci wkompilować swojego cowspace i zgarnąć całą nagrodę.