Tworzenie broni

Zaczęty przez Durbik, 2002-02-17 22:13:36

tymolord

2006-11-27 17:50:33 #60 Ostatnia edycja: 2006-11-27 17:59:23 by tymolord
szczeże... pliki mp3 niechcą mi działać na kompie, jak włączam to sie nie odtwarzają lepiej żebyście Wy to zrobili.
Jak zmierzacie zrobić to moglibyście w paru wersjach, np numa numa, explosion ...
Heyah tymolord!! !! !! !! !!

Wesz

Dostałeś całą intrukcję, nikt za ciebie nie będzie robił broni, zwłaszcza że to jeden z badziej idiotycznych pomysłów na gnata.

kamil077

eee... Wesz, liero to nie gusanos.

Wesz

O Rzeczywiście, nie zwróciłem uwagi, raz tu pytania, raz tu i się zakręciłem. Zwracam honor. (Pozatym robienie tej broni do liero uważa, za równie idiotyczny pomysł.)

tymolord

hej, a prosze podajcie mi link gdzie mugłbym ściągnąć numa nume ale nie w postaci plików mp3 lub link gdzie mógł bym ściągnąć format mp3

Wesz

Jeżeli dobrze zrozumiałem to zaprzeczasz sam sobie
Cytat: tymolord w 2006-11-29 17:16:21
ale nie w postaci plików mp3

Cytat: tymolord w 2006-11-29 17:16:21
gdzie mógł bym ściągnąć format mp3

Poszukać możesz sobie sam, ściągając jakiegoś klienta p2p

tymolord

2006-11-29 17:26:43 #66 Ostatnia edycja: 2006-11-30 18:50:12 by tymolord
Eeeee... Dzięki. Mam pomysł, może by tak zrobić MP3 w różnych wersjach? chodzi mi o różną muzyke

Netsu

Chyba nie zrozumialeś Wesz, kolega Tymolord chce sciągnąć format mp3, nie utwór w formacie mp3. Różnica jest kolosalna, mniej wiecej taka jak miedzy ściąganiem czegoś z internetu a ściąganiem internetu.
My hopemage - trochę moich gier
Jumpy - The Ultimate Deutsche Dieselpunk Mayhem Totalfest

ChanibaL

Uh, to przecie prawie jak różnica pomiędzy chodzeniem po internecie a chodzeniem do internatu!
Tak czy inaczej tutaj jest to czego szukasz.
rzehójom mówimy stanowcze rzehój!!1

Jonbee

Mam pomysł na broń: Wystrzeliwuje 2 float mine i puszcza fana!
"Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno..." - Jacek Kaczmarczyk, "The best of the 2003"

Motto miesiąca: "Mówi się "brudno!", i syfi się dalej!"

Jerac

Kinetic mine.

(Tak - taka broń już była, w najstarszym (i imo najlepszym) promodzie...)
I can see what you see not, vision milky then eyes rot. When you turn they will be gone, whispering their hidden song.
Then you see what cannot be - shadows move where light should be. Out of darkness, out of mind.

Xuki

mam takie pytanie:czy da sie dodac bron nie podmieniajac innej np. zamieniam moja bron na nuke bomb.więc czy da sie jakos nie podmieniajac tak aby nie usuwac innych.
Z góry thx.

Jerac

Mogę Cię co najwyżej pocieszyć: mniej się TEŻ nie da zrobić. Niestety 40 broni, nie mniej, nie więcej.
I can see what you see not, vision milky then eyes rot. When you turn they will be gone, whispering their hidden song.
Then you see what cannot be - shadows move where light should be. Out of darkness, out of mind.