luźne zdjęcia i inne bzdety

Zaczęty przez Greybrow, 2002-02-22 14:31:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SeaSoft

Cytat: cmons w 2009-02-03 21:48:12
Cytat: SeaNie ma to jak porozmawiać o problemach z księdzem. Idź do kościoła, podejdź do spowiedzi świętej, a następnie przyznaj się, że zgrzeszyłeś i powiedz, kto Cię nawrócił. Może ksiądz powie o nas w następnym kazaniu, synu. A Ty weźmiesz ciało jego, które Tobie będzie wydane.

Piszesz tak aby inni mogli się pośmiać czy chciałeś pisać z sensem? Odpowiedź jest raczej oczywista. Więc po co to?

Sorka, ale inaczej odpowiedzieć się nie da: za bardzo bierzesz moje żarty na serio, cmons. Za to trochę Twej wypowiedzi nie rozumiem, bo pokorny i durny ze mnie zwierz, do tego włochaty. Amen.

cmons

Widzę, że się nie dogadamy. Netsu jak zwykle interpretujesz wszystko jak chcesz. Koniec tematu, a przynajmniej dla mnie. Trolujcie ile wlezie mnie to nie obchodzi. Mówił wasz pasterz. :confused:

barnex

Cytat: Netsu w 2009-02-03 22:19:50

Dokładnie, kłócimy się z tobą bo chcemy się sobie nawzajem spodobać, a nie dlatego że mamy racje. I panowie z amerykańskiego instytutu fizycznego a także twórcy fizyki kwantowej też nie mają racji, oni też chcą tylko nam się spodobać - stado owiec.

Ale Ty mi się już podobasz, szczególnie w tej swojej seksownej koszulce :* <strzela> <owco>

Cytatmoja babcia która leczy się specjalnymi czerwonymi lampami firmy ZEST - czysta nauka.

O stary, opowiedz mi o tym. Moja mama kupiła tachionową podkładkę do herbaty. TACHIONY. To czysta nauka! Wyprodukowano W USA!!1 :<
Uciekajmy do smolnetu

SeaSoft

Tachiony to te nadświetlne cząstki elementarne? I co one robią dla zdrowia? :P

Netsu

Pewnie zabijają raka i depresje - choroby wywoływane przez promieniowanie magnetyczne z nowoczesnego sprzętu elektronicznego, każdy to wie.

Also, zawstydza mnie twój ziejący ogniem pocałunek Bar.
Napisana: 2009-02-03 23:57:19
Znalazłem ciekawe rzeczy: http://www.tachyon-om.com/_web/washo/wyswyg/html.php?SSID=a41003b8f9bb36f5d7b88662407d0742&id=3033

A tu przykładowy cytat:
Gdybym był fizykiem kwantowym, to pytanie to wprawiłoby mnie w wielkie
zdumienie, ponieważ to właśnie energia tachionowa stanowi źródło wszelkich form
istnienia w znanym nam wszechświecie. O naszym „być albo nie być“ w teatrze naszego
Uniwersum decyduje jedynie kontakt naszych SOPE z energią tachionową. Jak
w takim kontekście można byłoby z niej zrezygnować?
My hopemage - trochę moich gier
Jumpy - The Ultimate Deutsche Dieselpunk Mayhem Totalfest

Michał Mleczko

Wyluzujcie, Zioooooomy

Ale dzięki, zmobilizowaliście mnie do looknięcia w sieci za jakimś dziełkiem Kanta. Przeczytam sobie w przerwie pomiędzy "Okinawa 1945" a "Komandosi w akcji" :)

A zamiast tego WASZEGO zakichanego filmu obejrzę sobie pirackiego "American Gangster'a" na moim pirackim Windowsie (ale Media Player Homecinema mam legalne)

Piszę WASZEGO bo się strasznie do niego przytuliliście. Poparłbym Was (w sensie "przeciwników" Cmons'a) ale niestety żadna ze stron nie argumentuje za dobrze - strasznie dużo odniesień osobowych, WYLUUUUUUUUUUZUJCIE. Serio. Ale liga się rusza i dycha jeszcze! Wezmę się i opowiadanko dokończę może...

Netsu

http://www.mednatur.pl/product-pol-227-Tachionizowany-mikro-dysk-o-srednicy-23mm-do-telefonow-komorkowych-i-bezprzewodowych.html

O, a takie coś dostałem od rzeczonej babci na święta rok temu. Było mi bardzo smutno bo kosztuje koło 100zł a na allegro nikt nie chciał tego kupić nawet za 5, w końcu musiałem wyrzucić.

[edit] Warto zwrócić uwagę, że dysk ma średnicę 23 milimetrów, to nie przypadek!

barnex

Cytat: Sea w 2009-02-03 22:53:29
Tachiony to te nadświetlne cząstki elementarne?

Tak, do tego chyba są hipotetyczne, więc dość trudno z nich coś zbudować. No, ale hipotetyczne to takie mądre słowo, prawie jak homeopatia  :devilish:

Michał Mleczko: Ale po co my mamy argumentować? Jak przyjdę do Ciebie opowiadać, że widziałem film o latającym niewidzialnym kredensie i musimy mu się pokłonić, bo inaczej kredens otworzy drzwiczki, to będziesz się czuł zobowiązany udowodnić mi, że nie mam racji?
Uciekajmy do smolnetu

SeaSoft

To że hipopo...hipotetyczne (kurdę, ale trudnych słów używam, moundry jestem) to raczej pewne ;P Sam fakt "nadświetlne" :P. Chyba że kwantowi fizycy wymyślili jakieś przehaxy, o których śmiertelnikom nic nie wiadomo.

CytatTachionizowany mikro dysk usuwa elektrosmog, i chroni przed szkodliwym działaniem pola elektromagnetycznego emitowanego przez Twój telefon.

Co to jest elektrosmog? Czytałem "Fizykę" Oreara do poduszki (oba tomiki) i nie znalazłem o tym ani wzmianki ;).

CytatTachionizowany mikro dysk do telefonów przekształca szkodliwe fale promieniowania elektromagnetycznego w jednolite pole chroniące użytkownika.

To chyba musiałby lekko zakłócać pracę urządzenia ;)

Netsu

Elektrosmog to oczywiście szkodliwe elektromagnetyczne energie wytwarzane przez naszą cywilizację, każdy to wie.
A że zakłóca pracę telefonu... no trudno, za to masz pole siłowe chroniące przez złem na +3!

Jerac

cmons, odnośnie suxów i wolności slowa - sux symbolizuje tutaj naszą opinię o tym co mówisz. Przecież nie ma żadnej kary innej niż dużo na minusie za nie, nie dostaniesz bana ni mute ni innego kłujstwa w d... więc nie gwałć wolności słowa i pozwól nam komentować swoje teksty ;>
I can see what you see not, vision milky then eyes rot. When you turn they will be gone, whispering their hidden song.
Then you see what cannot be - shadows move where light should be. Out of darkness, out of mind.

Netsu

http://www.mednatur.pl/product-pol-208-Tachionizowany-osobisty-kokon.html
Jezu, rotflam z tego bardzo ostro :D OSOBISTY KOKON
Swoją drogą, kosztuje 3100zł, może powinniśmy wejść w ten biznes?
...Nie mogę, no popatrzcie na nią :D

SeaSoft

Wygląda jakby założyła sobie na twarz pas sumo. Takie przynajmniej wrażenie odniosłem ;)

Jerac

No wiesz, nauka zna przypadki gdy placebo pomagało bo pacjent głęboko wierzył że ten lek mu pomoże... tak więc to działa na takiej zasadzie - ktoś kupi, wierzy, pomoże mu... a potem np przyjdzie na forum pisac o tachionach :D

I can see what you see not, vision milky then eyes rot. When you turn they will be gone, whispering their hidden song.
Then you see what cannot be - shadows move where light should be. Out of darkness, out of mind.

SeaSoft

Wiara czyni cuda... a 3 tysiaczki w plecy. Już wolałbym kupić sobie za to laptopa, z tym złym polem elektromagnetycznym (które afaik jest szkodliwe i tak, przynajmniej tak mówią behapowcy).