Liga Liero

GUSANOS => Gusanos - Pomocy! => Wątek zaczęty przez: Balduran w 2005-11-04 14:56:09

Tytuł: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: Balduran w 2005-11-04 14:56:09
Wszystko jak w temacie.  ;)
Tytuł: RE: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: Guthrick von Kewpa w 2005-11-04 15:16:27
Nie, tj. Jerac coś ględził o jakiejś zhakowanej wersji na Lieronecie, aaale nikt z ekspedycji ratunkowej nie potwierdził odkrycia, mało, sama ekspedycja ponoc nigdy nie powstała więc informacje uznaje się za niepewną, a pytanie godne dodania do gusanosowego faq.
Tytuł: RE: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: Balduran w 2005-11-04 15:22:58
No to jerac szybciutenko, gadaj co ty widziales i gdzie :) ;)
Tytuł: RE: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: ColonelMatey w 2005-11-04 16:37:51
Nie ma botów w Gusanos.
A tak BTW taki temat już był. Pachaj http://www.liero.org.pl/forum/index.php/topic,852.msg17579.html#msg17579
Tytuł: RE: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: Jerac w 2005-11-04 16:40:24
Są i znajdę, tylko że chwilowo LieroNet wisi.
Tytuł: RE: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: Malkar w 2005-12-17 12:37:23
Można grać z kompem przez neta. Znalazłem go tutaj: http://gusanos.sf.net/botgusanos.rar
Gra się normalnie, tylko ma strasznie mecheniczne ruchy - prawie zawsze trafia w cel, a pozatym trzeba się za niego respawnować jak będzie martwy.
Tytuł: DZIĘKI MALKER !!!
Wiadomość wysłana przez: kamil077 w 2005-12-17 15:05:43
Dzięki Malkar po prostu BOMBA. Teraz gra jest dużo milsza ;) i fajniejsza. DZIĘKI JESZCZE RAZ. Tylko ten computerek to taki berdziej człowiek z auto pilotem :)

PS.Jak chce wejść na strone http://gusanos.sf.net to jest O.K ale daje mapy , mody , download czy inną podstrone to mi jakieś czarne napisy na białym tle wychodzą  :(

[edit]Zresztą na polskiej stronie Gusnos jest to samo oprucz tego programu BotGusnos[/edit]
Tytuł: RE: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: Malkar w 2005-12-17 20:54:27
Nie ma za co :) Ja osobiście nie lubię grać z botami...
Najlepiej zaprosić paru kumpli, zrobić jakiś turniej...
Ale nie ma wątpliwości, że gusanos wymiata.
[Edit] - WSh - r0x!1[/edit]
Data wysłania: 2005.12.17 17:14:43
Cytat: WSh w 2005-12-17 17:14:43
[Edit] - WSh - r0x!1[/edit]

Ej, WSh co to oznacza? :stunned:
Tytuł: RE: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: kamil077 w 2005-12-17 21:18:48
   albo (gdyby karma była) ''sux'' czyli -- minus KARMA albo -- plus KARMA
kiedyś mi tak pisał ale nie wiem do tej pory
[edit]TAK MYŚLAŁEM  >:D[/edit]
Tytuł: RE: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: Wesz w 2005-12-17 21:20:26
Kamil, nie kojarz tego tylko z karmą, myślę że malker to spoko gość, no i powiedział że gusanos rządzi!!!...także r0xosz!1
Tytuł: RE: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: kamil077 w 2005-12-17 21:32:42
Cytat: WSh w 2005-12-17 21:20:26
gusanos rządzi!!!

Przyłączam się do klanu  ;D



a czy ktoś wie kiedy (jeśli powruci) KARMA
[edit]nie zależy mi z tym ale tak się pytam[/edit]   [edit]wiem ktoś się już pytał ale nieuzyskał odp.[/edit]
Tytuł: Re: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: addel w 2006-04-12 09:35:50
Ściągnąłem jakiś plik BOTGUSANOS ale nie wiem jak go odpalić.
ps.
Balduran - spoko ksywka
Tytuł: Re: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: kamil077 w 2006-04-12 11:10:12
[LOL]  :happy:
w gusanos bota dodaje się popszez komende addbot  <apteczka>
a ten program to do 0.8.1. O przepraszam przecie ty w to grasz
(z twych poprzednich postów to wynika) poprostu uruchamiasz
ten BotGusanos, wybierasz bronie a komputer sam gra...
tylko go restartujesz jak zginie....
Tytuł: Re: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: addel w 2006-04-12 11:40:19
otwieram BOTGUSANOS i wyskakuje DOS-owe okienko "ZAKOŃCZONE-BOTGUSANOS", a może trzeba go wsadzić do innego katalogu, a nie głównego?
sorry to w jednym modzie mi wyskakiwało, a nie w bocie, ale już czaje o co chodzi. Z początku nie wiedziałem jak wogóle włączać mody ale pogrzebałem w plikach i już wszystko jest lux
Tytuł: Re: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: kamil077 w 2006-04-12 12:43:07
po pierwsze w które GUSANOS grasz ?
Tytuł: Re: Czy w gusanos 0.81 mozna grac z compem?
Wiadomość wysłana przez: Wesz w 2006-04-12 15:44:45
Spójrz na temat!1, drugą rzeczą jaka wskazuje na to że jest to 081 to plik botgusanos.exe.

Addel: botgusanos.exe powinno być w głównym katalogu, i nie rozumiem dlaczego nie działa, powiedz jaki masz system i skąd zassałes gusanos0.81 i botgusanos.exe.