- Wojenny mod by Larcelo [262]
- Liero 1.36 [2572]
- Liereal ver. 1.19 [945]
- Liero 1.35 beta 2 [31447]
- Liero 1.34 [5189]
- Liero 1.33 Ligowa Wersja Specjalna - r2 (zip) [8927]
- Liero 1.33 Ligowa Wersja Specjalna - r2 [32836]
- StreetLiero [4028]
Tych, którzy nie wiedzą co zrobić z pieniędzmi zapraszam by stali się sponsorami Ligi Liero.
W najbliższym czasie trzeba będzie zapłacić za hostowanie strony. Nadmiar będzie przeznaczany na nagrody w mistrzostwach i konkursach.
Przypominam, że termin zgłoszeń na mistrzostwa upływa 16 października w niedzielę.
Tych, którzy się zgłosili i są pewni na 99% (i więcej) przyjazdu, proszę o wpłatę owych 20zł, jeśli nie sprawi to zbytnich truności, żebym mógł wpłacić wymaganą zaliczkę za kafejkę. Wszelkie dane jak to zrobić przekażę
Dotarły dwa zgłoszenia. Od Gutha i Tomciopalucha.
Skórka Gutha jest mocno lierowa, dość funkcjonalna, choć ma niewielkie niedociągnięcia.
Skórka Tomcia również ma "lierofeel", lecz sam wygląd jest mniej czytelny i występuje problem z kolorami.
Wobec czego ogłaszam, że 1 miejsce zajęła skórka Gutha, a 2
Zauważyłem ostatnio całą masę pomyłek przy próbach odgadnięcia hasła. Jeśli masz problem z przypomnieniem sobie hasła po miesiącach nieobecności, wyślij do mnie email z nazwą konta.
Przypominam uprzejmie, że podczas założenia konta, a także przy zmianie emaila w profilu, należy zweryfikować konto poprzez
Przesłałem do wszystkich użytkowników forum emaila z zaproszeniem na mistrzostwa. Część może zapomniała już o Liero, część może nie zauważyła, że po kolejnym padzie serwera forum odżyło, więc postanowiłem im przypomnieć
Niestety tak ponad setka emaili wróciła z informacją o usunięciu skrzynki. Z nielicznymi
Za trzy i pół tygodnia odbywają się IV Mistrzostwa Ligi Liero.
Termin i miejsce są już ustalone (dokładne info w wątku powyżej).
Dodatkowo z dobrych wiadomości:
Dziennie stronę odwiedza około 800 osób. Od czerwca średnia dzienna rośnie o około 100 osób na miesiąc