Menu

Strony: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 28
Jeśli są jacyś chętni z tych, którzy przyjadą na mistrzostwa, żeby zasponsorować sobie koszulkę i dostać ją od razu, to dać mi znać proszę.

0 Comments
Przypominam o zaszczytnym obowiązku wpłacenia zaliczki na Mistrzostwa, bo jak dotąd ze zgłoszonych 22 osób zapłaciła jedna (czyli ja), a zapłącić w kafejce trzeba już zaraz. Tak więc nie ociągać się i wpłacać proszę po 20 zeta do Greybrowa.

2 Comments
Lista zgłoszeń zamknięta (22 graczy).
Do środy czekam na ewentualne rezygnacje, a w czwartek pojawią się losowane grupy i rozpiska walk systemem pucharowym.

Jadących (przynajmniej kilku) proszę o wpłatę 20zł od osoby, za udział, gdyż muszę zapłacić zaliczkę w kafejce.

13 Comments
Wszystkim dobrym nauczycielom, wszystkiego dobrego!

10 Comments

Tych, którzy nie wiedzą co zrobić z pieniędzmi ;) zapraszam by stali się sponsorami Ligi Liero.
W najbliższym czasie trzeba będzie zapłacić za hostowanie strony. Nadmiar będzie przeznaczany na nagrody w mistrzostwach i konkursach.

...

Read More

0 Comments

Przypominam, że termin zgłoszeń na mistrzostwa upływa 16 października w niedzielę.

Tych, którzy się zgłosili i są pewni na 99% (i więcej) przyjazdu, proszę o wpłatę owych 20zł, jeśli nie sprawi to zbytnich truności, żebym mógł wpłacić wymaganą zaliczkę za kafejkę. Wszelkie dane jak to zrobić przekażę

...

Read More

0 Comments

Dotarły dwa zgłoszenia. Od Gutha i Tomciopalucha.
Skórka Gutha jest mocno lierowa, dość funkcjonalna, choć ma niewielkie niedociągnięcia.
Skórka Tomcia również ma "lierofeel", lecz sam wygląd jest mniej czytelny i występuje problem z kolorami.
Wobec czego ogłaszam, że 1 miejsce zajęła skórka Gutha, a 2

...

Read More

5 Comments

Zauważyłem ostatnio całą masę pomyłek przy próbach odgadnięcia hasła. Jeśli masz problem z przypomnieniem sobie hasła po miesiącach nieobecności, wyślij do mnie email z nazwą konta.
Przypominam uprzejmie, że podczas założenia konta, a także przy zmianie emaila w profilu, należy zweryfikować konto poprzez

...

Read More

0 Comments

Przesłałem do wszystkich użytkowników forum emaila z zaproszeniem na mistrzostwa. Część może zapomniała już o Liero, część może nie zauważyła, że po kolejnym padzie serwera forum odżyło, więc postanowiłem im przypomnieć :)

Niestety tak ponad setka emaili wróciła z informacją o usunięciu skrzynki. Z nielicznymi

...

Read More

14 Comments

Za trzy i pół tygodnia odbywają się IV Mistrzostwa Ligi Liero.
Termin i miejsce są już ustalone (dokładne info w wątku powyżej).

Dodatkowo z dobrych wiadomości:
Dziennie stronę odwiedza około 800 osób. Od czerwca średnia dzienna rośnie o około 100 osób na miesiąc :)

...

Read More

7 Comments
Strony: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 28