Kto wygra mistrzostwa swiata w piłce nożnej?

Zaczęty przez fishman, 2006-06-16 15:28:48

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fishman

Pytanie dosyć na topie. Niektórzy mogą sie odstresować.....

A wiec kto zdobędzie nicke???

Piszcie kto i dlaczego,,,,,wazne beda tylko posty przed ćwierćfinałami....

....moze jakieś nagrody za trafne typy......

kamil077

Ja osobiście myśle że będzie to ARGENTYNA,
no to może nagrodą będzie roxik :)

fishman

2006-06-16 18:44:25 #2 Ostatnia edycja: 2006-06-17 07:28:14 by fishman
Co do Argentyny to nie jestem przekonany ale prezentują ciekawy futbol>te zagrania Messi do Crespo i gooool.

Ale ja tam Brazylii kibicuje <bo trudno Polsce teraz :happy:>

...roxik jest chyba ok za trafienie....

Cyberworm

2006-06-16 19:26:55 #3 Ostatnia edycja: 2006-06-20 17:22:31 by Cyberworm
 :happy:Brazylia, są najlepsi od bardzo dawna, teraz też będą najlepsi.

Chociaż tak po dłuższym zastanowienu(3dni) to stawiam na Hiszpanię.
Dobry robak, to martwy robak.
Jesteś na moim plazmowym celowniku,wg moich obliczeń masz 0% szans na przeżycie.

M4X

Ja uwarzam że to Niemcy wygrają.Nie lubię ich ale coś mi mówi (może to mój 7 zmysł  :)) że to właśnie oni wygrają.
Hmm...

Jerac

...POLSKA!! XD

Ekwador zdyskwalifikują za doping
Kostarykę za złą postawę w meczu z Ekwadorem
Niemcy za strzelanie bramek wtedy gdy nasza obrona jest zmęczona
Brazylię za nieodpowiedni kolor skóry
..itd

A tak na serio, to stawiam na Ekwador. Podoba mi się jak grają.
I can see what you see not, vision milky then eyes rot. When you turn they will be gone, whispering their hidden song.
Then you see what cannot be - shadows move where light should be. Out of darkness, out of mind.

Robaq

Nie no Brazylia wszystkich rozwali na flaki z olejem!!(?)
A tak naprawdę to rzeczywiście Ekwador daje radę jeśli chodzi o grę a nie o bramki...
Liero przymiera głodem, deal with it

Guthrick von Kewpa

Ale ci piłkarze się śmiesznie łapią za nogi, nawet nie faulowani, rzadko oglądam, głównie tylko właśnie to co leci co 4 lata, ale i tak jest zabawnie. Wygra oczywiście Republika Południowej Afryki, Arabia saudyjska, Polska, albo Wybrzeże Kości Słoniowej, ciężko powiedzieć, wszyscy reprezentują bardzo wysoki poziom i pokazują piłkę nożną jakiej nie widzi się na codzień, nawet rzadko co 4 lata się widzi.
-What are we going to do tonight, Guth?
-The same thing we do every night, WSh...try and take over the world!1

Biernath_John

Ja tym razem nie mam faworyta, ponieważ bardoz mało meczów w ogóle widziałem, zazwyczaj siedzę w pracy jak lecą :( Tradycyjnie bym holendrów obstawiał ale ich akurat nie widziałem na tym mundialu w ogóle, więc nie wiem czy się nadają w tym roku.

[TV]Reddig

Cóż, ja obstawiam Holendrów zawsze nawet kiedy nie grają zupełnie. Po prostu lubię sobie popatrzeć jak grają, bo grają bardzo dobracowanie zawsze. Nie miałbym nic przeciw Anglii, chociaż świniopas teraz się pewnie nie będzie nadawać do niczego, a bez Rooneya Anglia to prawie jak Ukraina bez Szewczenki. Niemcy po tym co pokazali w meczu znami tylko udowodnili, że grają na ten sam pomysł w kółko, więc skoro ledwo sobie z nami poradzili, to co dopiero z kimś, kto potrafi nie tylko się bronić, ale i czasem zaatakować. Papuasów nigdy nie lubiłem, więc czy to Argentyna, czy Brazylia, czy Ekwador, mogą dla mnie wszyscy pokisić się w grupach ;) Ale jakbym miał obstawiać finał, to pewnie Argentyna vs. Brazylia.
Smierc... nie ma na co czekac... i tak umrzemy. Bubbles jest  urocza, nie? Gwardia uber alles

Aceb

No niemcy byli albo słabi w tym meczu albo to my za dobrze graliśmy....... <robal_bialy> <robal_czerwony> No ale przegraliśmy ja sądze że bedzie Ekwador vs Brazylia.(Nie wiem dlaczego :D:D:D.)

fishman

Najlepszy mecz jak dotąd >>> Holandia vs Portugalia.....a najbardziej mi sie sędzia podobał <świetny gracz>  ;D

A wygrają kamarinios<wybaczcie fonetyke>......grają słabo a i tak wygrywają...heh

Biernath_John

No to teraz gdy mamy już kolejną fazę to mi pozostało na niemców postawic... gospodorz zawsze ma z górki, i się rozkręcili w końcu, strzelają jakieś gole itd.
Holandia vs Portugalia to najlepszy mecz tych mistrzostw.

Cyberworm

:'(A moi Hiszpanie już przegrali z Francją.
Roxix przeleci mi koło nosa. :(
Dobry robak, to martwy robak.
Jesteś na moim plazmowym celowniku,wg moich obliczeń masz 0% szans na przeżycie.

fishman

2006-06-28 09:06:30 #14 Ostatnia edycja: 2006-07-05 06:07:16 by fishman
Ok małe podsumowanie dotychczasowych typów <jeżeli sie pomyliłem to prosze o sprostowanie na priv>

1.Jerac - Ekwador (odpadli)
2.BJ - Niemcy (odpadli)
3.Reddig -  Argentyna   (odpadli)
4.Guthrick - hehe (jajne typy ale all odpadli)
5.M4X - Niemcy   (odpadli)
6.Fishman - Brazylia (odpadli)
7.RobaQ - Brazylia (odpadli)
8.Cyberworm - Hiszpania (odpadli)
9.Aceb - Brazylia (odpadli)
10.Kamil077 - Argentyna (odpadli)

OK narazie tyle. Typujcie kto nie typowal bo walka o roxa jest zacieta.Jezeli wiecej ludzi trafi sklad finalu to bedziemy typowac wyniki....to chyba wszystko....milej zabawy.