Planszówki

Zaczęty przez Van_Hoover, 2006-08-21 22:46:12

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Biernath_John

No to tam wskrzeszę trochę ten temat... od ostatnich moich tutaj wypowiedzi minęło sporo czasu (i sporo gier mi przybyło), więc zaktualizuję może listę:

Blue Moon (komplet!)
Blue Moon City
Carcassonne 2
Colossal Arena
Colosseum
Descent: JitD + WoD + AoD
Lord of the Rings: The Confrontation
Memoir'44 + EF + TP + PT + plansza
Powerpuff Girls: The Boardgame (!)
Catan Card Game + Expansion
Starcraft: The Boardgame
Troja
Warrior Knights + Expansion
Wings of War (Famous Aces, Wach Your Back!, Burning Drachens)

czekam na M'44 Air Pack teraz... prawie kupiłem tide of iron w promocji rebelowej... nie ma lekko

Van_Hoover

U mnie też się dużo pozmieniało. Trochę sprzedałem, więcej niż trochę kupiłem. Moją kolekcję można zobaczyć na moim boardgamegeekowym profilu. Jak widać zupełnie inny kierunek niż BJ. Nie miałbym z kim grać w takiego Descenta albo Starcrafta a szkoda. Chociaż może mógłbym wpaść do Dąbrowy na małe granie? Piątki mam wolne (no oprócz tego najbliższego) więc w nowym roku można by coś małego zorganizować :>
Anyway, dzisiaj wybieram się na Pionka do Gliwic. Jakby ktoś miał czas i chęci to zapraszam. Więcej info o imprezie na www.gry-planszowe.pl.

huh i już "czterysetkę" mam na karku

Biernath_John

Dooobra to ja też dam może moją listę z BGG:KLIK!
Na pionasa nie mogłem jechać, dniówka w pracy była.
Ale za to w styczniu do katowickiej IKEA przyjeżdża rebel z grami, będą konkursy, gry do kupienia ze zniżką i... stoły do kupienia ze zniżką. Więcej detali podam jak tylko się dowiem, jest to mój pomysł, realizowany aktualnie przez dział marketingu.

Van_Hoover

Rzecz już ma miejsce jakby ktoś był zainteresowany. W sumie biednie trochę to wygląda: siedzi Multi i opowiada co tam na stole ma, zainteresowanie ludzi jest średnie, gry jakie tam widziałem to Starcraft, Memoir 44, prawo dżungli, Wilki i owce, Carcassonne i jeszcze kilka, których nie zapamiętałem. Może na konkursy zbierze się więcej ludzi albo w niedziele jak ludzie robią sobie rodzinne wypady do ikei :drunk: