V Oficjalne Mistrzostwa Ligi Liero

Zaczęty przez Greybrow, 2006-10-30 13:50:13

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

[VT].:nomind:.

1. !! KOBIETA !!   ...!!

2. Doman: EdgeCrusher startuje z Wawy i calkiem mozliwe ze ja (i chyba Yez) tez bedziemy przez Wawe jechac. Kontakt do mnie masz, jak bede pewien na 100% ze nie jade bezposrednio tylko przez wawe to zadzwonie do Ciebie.

3.... KOBIETA!!! (translation for Wei: A WOMAAAN! we've got a woman coming!! ;) )

.. ;) ale przyznacie ze to niezwykłe!

//edit (esh.. gdzie moje maniery! )
Witamy na forum :)
.: [VT] no!mind :.    ::The High Council Of Steven,  Vermis Templari Liero Clan ::
Disco per Spiritum Sanctum: sum homeopate. Haec veritas est. Hihi crede et mendum in aeternitate viva zwei [ruf mich an!!]

ChanibaL

U mnie niestety szanse przyjazdu spadły dość poważnie, bo się okazało, że muszę projekt na studia zrobić za 10 dni (nie zaczęty jeszcze nawet).

Tak czy inaczej - jedzie ktoś pkp przez Kraków lub Łódź?
rzehójom mówimy stanowcze rzehój!!1

ingadereg

hehe !!! Kobieta, a jakże. Gram od 3 lat - wyznam :). Tyle, że zawsze na wersji 1.33 i przy 25 % ładowania :(. Mam zatem tydzień żeby się przestawić. Ale i tak was wszystkich zamierzam spróbować zmasakrować  <strzela>     

Doman

Cytat: ChanibaL w 2006-11-19 21:10:33
U mnie niestety szanse przyjazdu spadły dość poważnie, bo się okazało, że muszę projekt na studia zrobić za 10 dni (nie zaczęty jeszcze nawet).

Ej tam, marudzisz. Ja we środę 28 mam kolosa (i to nie bylejakiego), a w niedzielę pewnie będę musiał w pracy siedzieć.
May the Schwarz be with you!

Wei-Zhi-Hui

A woman?! :O whats that? what wormcolour do they use?
/ulv

Jaras

Chollix

będę raczej. kto z warszawy jeszcze, biczyz?

barnex

Cytat: Chollix w 2006-11-20 14:56:13
będę raczej. kto z warszawy jeszcze, biczyz?
Ja i co0ba.
To jest nas minimum 4 osoby. Ktoś umie kupować bilety, ma jakiś pomysł czym pojechać, itp? Ktoś może już kupił bilet?
* barnex ostatnio na własną rękę (tj. nie grupowo) jechał pociągiem dawno-dawno-dawno, a co0ba podejrzewam jeszcze dawniej :-)
Uciekajmy do smolnetu

ambasador

Haha... co bardziej zabawne ja raczej nie dojadę. Nie mam żadnych, ale to ŻADNYCH funduszy... może bym wykołował z 20-30 zł. Musiałem długi pooddawać. Z dojazdem to bym miał całkiem nieźle bo na stopa w obie strony dojade na bank, ale z pustym portfelem nie pojadę. Chyba że z nieba mi zleci 100 zł. POMURZ1
It's this way because that's the only way we do it.

Doman

Tyle osób, to już opłaciłoby się zrobić zrzutę na paliwo i pojechać samochodem. Sęk w tym, że akurat nie mam żadnego pod ręką ;). Pociągami jeżdżę regularnie, ale raczej podwarszawskimi osobówkami. Myślę, że najlepszym kompromisem pomiędzy ceną, a czasem podróży będzie zwykły pośpiech (6,5 godziny jazdy, bilet <25 ok 30 zł w jedną stronę). Bilet można kupić na dworcu nawet tuż przed odjazdem, ale ponieważ weekend oznacza długie kolejki do kas rozsądnie byłoby zająć się tym wcześniej.

Greybrow

2006-11-20 22:24:21 #40 Ostatnia edycja: 2006-11-20 23:01:09 by Greybrow
to może się uda wam kupić jakiś grupowy/weekendowy?

Z innej beczki.
Konkurs na napis na koszulkach, dalej jest nierozwiązany.

Z BJ'em ustaliliśmy dla koszule kolor khaki. Nadruk będzie czarny.
Może napis w stylu logo robala, a pod spodem
Liga Liero
2006

? Tak najpóźniej do środy muszę już mieć ustalone co i jak. Więc zgłaszać protesty/propozycje.
W pierwszym poście są namiary na konto do wpłat na koszulki. Pamiętajcie, że kasa z tego idzie na BJ'a.

ingadereg

grają !!!!!!! nie jestem jedyną :) jest u nas - w rejonie jeszcza jedna !!! A co dwie to nie jedna :). Wypraszam sobie wszelkie nie na miejscu insynuacje ;)... Ale dobrze dzięki temu nie mogę się doczekać aż waś pozamiatam z powierzchni swoim różowiutkim robalem  >:D

Doman

Bilet weekendowy to dla ucznia/studenta żaden biznes. Przejazd grupowy to byłoby coś, bo wyszłoby 28 zł/os w obie strony, tyle, że trzeba conajmniej 10 osób mieć. Ktoś jeszcze z Warszawy?

Może napis w stylu logo robala, a pod spodem
Liga Liero
2006

Imho dobry pomysł. Samo VOMLL byłoby bardzo hermetyczne, a Liero jest szeroko rozpoznawalną marką ;)

Greybrow

no to jeszcze raz przypominam o wpłatach :)

fishman

2006-11-21 18:50:19 #44 Ostatnia edycja: 2006-11-21 19:02:50 by fishman
Tragedia no nie mam slow poprostu - moja mama mowi tak : "nigdzie nie pojedziesz bo nie znam tych ludzi ty ich tez nie znasz a w pociagach jest niebezpiecznie i nie mozesz jechac bo sie nie zgadzam"

Ja sobie matki nie wybierałem :(

Wiec czuje sie jak dwa gmachy World Trade Centre w ktore wlasnie uderzaja samoloty z talibami na pokładzie.
A mialo byc tak pieknie...

Zaloba osobista.

oczywiscie 20 zl na rzecz BJ'a przesle przez van hovera...