MU online

Zaczęty przez Cislex, 2007-06-19 07:30:48

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Cislex

coś jak Tibia tylko w 3d  dobra grafa polecam orginał ;) i odradzam OTS-y  :brood: oto  strona orginału (język ang. ale duuużo Polaków) :
http://www.muonline.com/
klikasz w register now (zip code to kod pocztowy)
potem beginer's guide <----- Język angielski poradnik
http://homepage.eircom.net/~aiki/MU/ <-------------- Polski poradnik

zapraszam SeRdEcZNiE
GrAM w LieRo i GuSaNo
MaSZ CoŚ PRZeCiwKo PełZAniU?

GOKUSSJ3

No mi kolega na gg pisal ze jego koledzy tak chwala ta gre wiec sciagnalem(on tez) no i... po instalacji gra sie wiesza jak klikam na connect(moj kolega tez tak ma).
<robal_czarny> <strzela>
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - LIERO! - i nie zmienia się nic!

Michał Mleczko

Sorki, ale ta gra jest naprawdę kiepska... jak już grać w coś online to z sensem - np cabal online - lepszy od Mu zdecydowanie. w mu jest pełno hackerów, na globalu trzy razy okradli mojego kumpla. Na prywatnych serwach gra sie jako tako ( polecam mubat) ale i tak nie jest tak fajnie, jak mogłoby  być...

Wesz

Sorki, ale ta gra jest naprawdę kiepska... jak już grać w coś online to z sensem - np quake3  - lepszy od cabal online zdecydowanie. w cabal jest pełno hackerów, na globalu trzy razy okradli mojego kumpla. Na prywatnych serwach gra sie jako tako ( polecam fasada_mu) ale i tak nie jest tak fajnie, jak mogłoby  być...

Jerac

Eh? Sorry wesz, ale niestety nie wszyscy podzielają twoją miłość do Q3. Wiemy że Ty widzisz tylko tą grę, a wszystkie inne są be. Nie widziałeś Mu na oczy zapewne, bo to nie Q3, cabala też nie (bo też nie Q3), więc po co się wypowiadasz? Strzelanki to nie jest jedyny rodzaj gier...

...a w dziedzinie mmorpgów wow i tylko wow :>
I can see what you see not, vision milky then eyes rot. When you turn they will be gone, whispering their hidden song.
Then you see what cannot be - shadows move where light should be. Out of darkness, out of mind.

Robaq

2007-11-27 06:40:25 #5 Ostatnia edycja: 2007-11-27 13:38:41 by robaQ
Ja grałem trochę w MU, i to nawet dwa razy zaczynałem, ale zawsze mi się nudziło po dwudziestym levelu. Expienie tylko cały czas, czary fajnie wyglądają, ale wszystkie robią prawie to samo - odbierają HP :P.
BTW: Q3 lubię, nawet bardzo. Ale nie wiem czemu, połowa serwerów mi nie działa, a na drugiej połowie są albo jakieś excessive ovrekill uber szatan mody albo super pro aim freeze rail areny. Nie można sobie tak po prostu pograć. Czasami są jakieś normalniejsze serwery z CTFem... Osobiście gram dużo w Wolfenstein: Enemy Territory - po połowie skill po połowie teamplay. A serwery zawsze są jakieś ciekawe ;) Polecam
Liero przymiera głodem, deal with it

Wesz

Po pierwsze Jerac, to wyobraź sobie że widziałem Mu, co lepsza nawet grałem kilkanaście godzin. Po drugie, trochę źle odberałeś mojegu posta, nie bez powodu skopiowałem treść poprzedniej wiadomości, zmieniając tytuły gier, chodziło mi o to że każdy może napisać w ten sposób że gra X ssie, a gra Y jest lepsza. Argumentacja Michała nie przekonała mnie...

Michał Mleczko

Tak, jasne... jakbym napisał, że mu jest kiepskie, to usłyszałbym głosy typu "a znasz coś lepszego?" Od razu podałem, co uważam za lepsze po prostu. A dla odmiany q3 nie grałem (juz słyszę krzyk rozpaczy) za to jestem fanem far cry.

Schwarzenegger

Ej co jest w ogóle nie mogę tego ściągnąć <wilq_zly2> Errrgh!!!!