co jest martwe nie może umrzeć

Zaczęty przez Greybrow, 2019-10-21 23:51:37

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Greybrow

Forum zaktualizowane do najnowszej wersji SMF. Rejestracja otwarta. Spodziewajcie się dalszych zmian.

daro

2019-11-01 23:16:10 #1 Ostatnia edycja: 2019-11-05 23:28:29 by daro
Może jakiś shoutbox poniżej forum?
Edit.  A i jak oglądam z telefonu nie widzę avatarów.
Edit 2. Zwiększenie ilości ostatnich wiadomości na forum też było by ok
Edit. 3 zniknął przycisk forum na głównej stronie https://www.liero.org.pl/

barnex

Służę tysiącletniemu forum <robal_czarny><ogien>
Uciekajmy do smolnetu

[VT].:nomind:.

dziś na webliero nawet z Edgem rozmawialiśmy o reaktywacji Vermis Templari. Czy Liga Liero podniesie rękawice? :)
.: [VT] no!mind :.    ::The High Council Of Steven,  Vermis Templari Liero Clan ::
Disco per Spiritum Sanctum: sum homeopate. Haec veritas est. Hihi crede et mendum in aeternitate viva zwei [ruf mich an!!]

ChanibaL

Za turniejem zawsze, wreszcie będzie na webliero można ponarzekać. Trochę bliskich serwerów mało, ale zanim uciekłem przed zarazą miałem prawie postawiony dedyk webliero w Wawie na względnym łączu, spróbuję go dokończyć.

Mając na względzie to, że nawet w trakcie pandemii ukryty na zaduterenie o niskim zagęszczeniu ludności od roboty się nie mogę odgonić, wnosiłbym o wieczorowy lub zaoczny charakter mistrzowstw.
rzehójom mówimy stanowcze rzehój!!1

Tomcio

wiedziałem, że warto tu zajrzeć

wiraqcza

Cytat: [VT].:nomind:. w 2020-03-14 23:59:23dziś na webliero nawet z Edgem rozmawialiśmy o reaktywacji Vermis Templari. Czy Liga Liero podniesie rękawice? :)

Może jakiś rewanżyk po porażce w 2006? Oczywiście ProMod ;)

Express

trzeci powrót zombie...

Po kolejnych latach milczenia chyba powinienem się na nowo witać. Choć z drugiej strony, niestety! ci co tu jeszcze zaglądają mogą mnie nawet pamiętać...

Melduję, że powoli zarażam mojego syna jedynie słuszną grą. Nie jest to oczywiste, bo konkurencja olbrzymia, ale podoba się :)

Aceb

Hoho, no ładnie, ładnie. Powodzenia!

Express

Dwóch dziewięciolatków - mój syn z kolegą.

Lierolibre @ Linux Mint 20, mapa Meander.
Wieczór z głowy, potem jeszcze było Webliero z moim udziałem, na trzy maszyny. Oldschool lan party :)

To było ze trzy tygodnie temu. Dziś kolega znów przyszedł i ...pyta czy zagramy w Liero :)

Express

Melduję posłusznie, że liero-żar w młodym pokoleniu podtrzymuje się nawet bez mojego udziału. Ostatnie rozgrywki były jakiś tydzień temu.

Kangur

No i prawidłowo :) btw, w sumie trochę szkoda, że czasy świetności tej gry (i samego forum niestety też) dawno minęły... choć jest to w pewnym sensie naturalna kolej rzeczy. Aczkolwiek całkiem sporo ludzi gra teraz w webliero, i z tego co wiem to nawet przeżyło kilka dinozaurów, które nadal graja w openlierox, tak więc Liero wiecznie żywe xD keep on gunning!

ChanibaL

Mój najstarszy proces potomny ma połowę tego, ale challange accepted, trzeba wychować nowe pokolenie w liero.
rzehójom mówimy stanowcze rzehój!!1

Greybrow

Przeniosłem liero na nowy (tańszy) serwer. Koniec dreamhostowania

Kangur

Uff, a więc to dlatego przez pewien czas strona nie chciała się ładować... całe szczęście, już myślałem, że padła na amen. W sumie i tak trochę cmentarzysko nie forum, ale dobrze wiedzieć, że jedna z legend polskiego Internetu się trzyma ;) niech żyją robaki wiecznie żywe!